ronaldo tröja
نوشته شده توسط : malinda9n

Men mannen för vilka det är alltid Movember har verkligen en dröm, som det visar sig. Han har en dröm, sa han till Weser-Kurier, ronaldo tröja att en dag Werder kommer att kunna vinna matcher utan att göra allt som står i deras makt för att förlora dem först. 'Jag vill se ett kalhygge, helt vanlig vinst för en förändring', sade han med en suck på lördag kväll. 'Jag längtar efter lite tråkigt.'

Lyckligtvis för alla andra, det är liten chans att det händer. Schaaf skulle behöva ta bort sig själv från sitt uppdrag innan Werder kunde hoppas att bli billiga fotbollströjor en normal, förutsägbar top-of-the-tabell sida. Den tidigare försvararen har tillbringat mer än ett decennium flytta rada upp sidor som attackerar i antal och inte försvara alls. Långt innan anständiga Premier League igen fours började syssla med linjer så absurt hög att även Pablo Escobar, en colombiansk knarkkung, skulle ha sagt nej av rädsla för en överdos, fältmarskalken 'Laddning av brigaden grönt och vitt' Schaaf var tongivande för självmordsbenägenhet.

'Kom ihåg att om du känner för att skada dig själv eller ditt barn, messi tröja ring oss först,' en vänlig NHS BVC gång rådde denna korrespondent fru några dagar efter förlossningen. Detta gör att man undrar om Werder inte bör ha sina egna utsedda Samaritan i omklädningsrummet, något ponny-tailed, stickad tröja stark psykisk hälsa expert som räknare Schaaf: s 'Just fortsätta att ta steget, män. Det kommer att bli bra' retorik med några lugna billiga real madrid tröja barn punkter. Ta färre risker. Du behöver inte göra detta. Det finns ett annat sätt. Tänk på morgondagen. Tänk på barnen.

Men de gör inte. Eftersom de kan komma undan med det. Eftersom de har Claudio Pizarro. Han hade missat de flesta av veckans träning med ett 'hål i foten', men på lördag den 33-åriga var tillbaka för att rädda hans sida för femtioelfte gången. De var 2-0 nere vid paus mot Köln - Lukas Podolski gjorde det andra efter en fin solo och inrätta Christian Clemens första zlatan tröja med en fin vinklad pass - och ser hopplöst. Men 'pizza man', som de kallar honom i Bremen, alltid ringar, vid detta tillfälle tre gånger. Hans hat-trick hjälpte Werder till en annan osannolikt, välförtjänt ändå smickrande vinna för att stanna i strid för Champions League platser, kanske ännu mer.

Köln tränare, Ståle Solbakken, skyllde domaren, Michael Weiner, för att förstöra det för gästerna. 'Det var ett bra spel, skam att domaren var inte riktigt upp till det', sa den norska. Den officiella utvisad Henrique Sereno för en foul på Pizarro - hård - en straff - även hård - och inte ser sitt bästa hela tiden. Solbakken hjälpte inte hans eget fall, men genom att ersätta tre spelare så tidigt att Köln var tvungen att spela de sista 17 minuter med nio män när Ammar Jemal drog upp lama.





:: برچسب‌ها: ronaldo tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 625
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: